Fenixlight
0 HUF
129.990 HUF
8 lm
6000 lm
FACEBOOK
Hírlevél
Adja meg E-mail címét!

Hírek

Fenix elemlámpák a XIX. FeHoVa nemzetközi kiállításon

Cégünk csak úgy mint 2011-ben, az idén is részt vett kiállítóként a HUNGEXPO Budapest Vásárközpont területén megrendezésre került nemzetközi Fegyver, Horgászat, Vadászat kiállításon. A rendelkezésünkre bocsátott 307/A pavilon közvetlenül a kiállító csarnok 16-os bejárata mellett helyezkedett el, amely így könnyen megközelíthető volt a látogatók számára. A kiállításon való megjelenésünk célja a FENIX taktikai elemlámpák még ismertebbé tétele, az új modellek bemutatása, valamint a vásárlóinkkal történő személyes kapcsolatteremtés volt.

Standunk szinte az összes forgalomban lévő Fenix lámpatípust kiállította. A legnépszerűbb típusok - a Nimród vadászújság januári, jubileumi számában bemutatott TK15 és a TK21 fegyverre szerelhető, valamint a TK35 kereső lámpa modellek voltak, melyekhez a kiállítás alkalmával akkumulátort és akkumulátor töltőt ajándékoztunk vásárlóinknak. Sokan érdeklődtek fejlámpáink (HP 10, HL 20 és 21) és a horgászathoz, túrázáshoz ajánlott PD és LD típusú lámpáink iránt is.

Fenix elemlámpák a FeHoVa kiállításon 2012Fenix elemlámpák a FeHoVa kiállításon 2012Fenix elemlámpák a FeHoVa kiállításon 2012

Pavilonunk egyik látványossága GAMO CFX légfegyverének távcsövére szerelt TK21-es típusú lengőkapcsolóval és színszűrővel bővített lámpája volt, mely tökéletesen szemléltette a FENIX fegyverlámpák praktikus, egyszerű kezelhetőségét és hatásos használatát.

Fenix elemlámpák a FeHoVa kiállításon 2012Fenix elemlámpák a FeHoVa kiállításon 2012

Másik érdekesség a vízzel teli akváriumba üzemelő TK 15-ös lámpánk volt, amely a kiállítás négy napja alatt folyamatosan világított és már messziről megragadta a látogatók figyelmét.

Fenix elemlámpák a FeHoVa kiállításon 2012