Fenixlight
0 HUF
129.990 HUF
8 lm
6000 lm
FACEBOOK
Hírlevél
Adja meg E-mail címét!

Hírek

Jan 17
részletek
A Fenix márkanév sokak számára ismerősen csenghet, a több mint 80 országban jelenlevő márka kültéri (vadászat, sportlövészet, barlangászat stb.) sportokhoz, bűnüldözési, katonai és mentő szervek tevékenységéhez, valamint szabadtéri családi tevékenységekhez kínál csúcsminőségű elemlámpákat, melyek közül most a TK15-öst vesszük górcső alá.
Jan 30
részletek
A TK70-es 2011-es év végi megjelenése óta számos internetes fórumon (candlepowerforums, the gadgeteer, youtube) a kategóriájának egyik nagy kedvencévé vált, teljesítménye egy autó reflektorának a teljesítményéhez mérhető!
Feb 14
részletek
2012. február 16-19. között rendezik meg a XIX. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítást, melyen az Armin Impex Kft. is képviselteti magát a Fenix Light taktikai elemlámpákkal.
Mar 02
részletek
Cégünk csak úgy mint 2011-ben, az idén is részt vett kiállítóként a HUNGEXPO Budapest Vásárközpont területén megrendezésre került nemzetközi Fegyver, Horgászat, Vadászat kiállításon. A rendelkezésünkre bocsátott 307/A pavilon közvetlenül a kiállító csarnok 16-os bejárata mellett helyezkedett el, amely így könnyen megközelíthető volt a látogatók számára. A kiállításon való megjelenésünk célja a FENIX taktikai elemlámpák még ismertebbé tétele, az új modellek bemutatása, valamint a vásárlóinkkal történő személyes kapcsolatteremtés volt.
Feb 13
részletek
2013. február 14-17. között rendezik meg a XX. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítást, melyen az Armin Impex Kft. is képviselteti magát a Fenix Light vadász szettekkel.
Feb 14
részletek
Az Armin Impex Kft. ebben az évben is jelen van a FeHoVa kiállításon Fenix termékeivel. A kedvezményes vásárlási lehetőség mellett nyereményjátékkal is készültünk az érdeklődőknek.
Feb 19
részletek
A Nimród vadászújság két korábbi, 2012-es számában már vizsgáltunk és teszteltünk Fenix elemlámpákat, melyek bizonyították, hogy ezek a termékek valóban „lámpát” próbáló körülmények leküzdésére lettek tervezve. Úgy tűnik, a TK22 U2-es vadászlámpa is követi a TK15-ös és TK21 U2-es lámpák által a minőség prezentálására teremtett hagyományt.